Συχνές Ερωτήσεις

Άλλες ερωτήσεις; 

Συχνές Ερωτήσεις
Περιεχόμενα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Όχι, δεν έχουν κάποιο κόστος. Διατίθενται δωρεάν προς εκτύπωση, προβολή και διανομή στους μαθητές.

Σκοπός της σελίδας είναι να προσφέρει στους εκπαιδευτικούς Παράλληλης Στήριξης και Τμήματος Ένταξης επιπλέον σχολικό υλικό. Ένας άλλος σημαντικός στόχος είναι, μέσω των φύλλων εργασίας, να βοηθήσει τους μαθητές με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ή Μαθησιακές Δυσκολίες να ακολουθήσουν πιο εύκολα το Αναλυτικό Πρόγραμμα του Δημοτικού Σχολείου.

Διατίθενται δωρεάν για να είναι διαθέσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, καθώς υπάρχει έλλειψη από σχετικό υλικό στο διαδίκτυο.

Με δύο τρόπους, Online και Offline. Για την Online προβολή από το www.edubox.gr μια σύνδεση στο διαδίκτυο είναι αρκετή και για Offline χρήση απαραίτητη είναι μια εφαρμογή προβολής PDF. Στο μενού “ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ” θα βρείτε δωρεάν εφαρμογές για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Ναι, σε κάθε αρχείο PDF υπάρχει η επιλογή “Λήψη PDF” όπου μετά την λήψη θα μπορείτε να το εκτυπώσετε.

Στο EduBox θα βρείτε σημειώσεις για τα μαθήματα των τάξεων Α’ με Δ’ του δημοτικού σχολείου,  περισσότερες σημειώσεις για περεταίρω βοήθεια, καθώς και μαθήματα σε μορφή Video στο κανάλι μας στο YouTube.

 

ΔΑΣΚΑΛΟΣ

Εργάζομαι ως αναπληρωτής δάσκαλος σε δημόσια σχολεία της χώρας.

Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Tor Vergata της Ρώμης (Scuola IaD- Universita di Roma) με τίτλο: « Εκπαίδευση και αναπηρία. Συναισθηματικές- Συγκινησιακές δυναμικές».

Για οτιδήποτε θελήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail, ή προσωπικού μηνύματος μέσω της σελίδας του Edubox στο Facebook.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το πρωτόκολλο WCAG  (Web Content Accessibility Guidelines Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού) αποτελεί μια σειρά συστάσεων για την πιο προσιτή πρόσβαση στο περιεχόμενο του ιστού, κυρίως για άτομα με Ειδικές Ανάγκες – αλλά και για όλους τους  χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των πολύ περιορισμένων συσκευών, όπως τα κινητά τηλέφωνα. Η σελίδα μας ΔΕΝ είναι συμβατή με το πρωτόκολλο WCAG, απλά παρέχει βοήθεια προσβασιμότητας βασισμένη σε αυτό.

Πατώντας το πορτοκαλί εικονίδιο στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης σας μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κάνοντας την ιστοσελίδα μας προσβάσιμη από ανθρώπους με ιδιαιτερότητες.