Εκπαιδευτικό Υλικό
Περισσότερες Σημειώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

EduBox

To EduBox.gr

Είναι μια ιστοσελίδα εκπαιδευτικού περιεχομένου που απευθύνεται γενικά σε δασκάλους, γονείς και μαθητές και παρέχει δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για τις τάξεις του δημοτικού.

Το Edubox αναφέρεται πρωτίστως σε εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης και τμήματος ένταξης, καθώς παρατηρείται ότι υπάρχει έλλειψη από σχετικό υλικό στο διαδίκτυο. Φυσικά, το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες όλων των εκπαιδευτικών προς όλους τους μαθητές.

Εκπαίδευση
Edubox
Στην ιστοσελίδα

του Edubox περιέχονται

Φύλλα εργασίας για τις τάξεις Α’ έως Ε’ του δημοτικού, για τα μαθήματα της Γλώσσας, των Μαθηματικών, της Ιστορίας, της Μελέτης Περιβάλλοντος, της Φυσικής και της Γεωγραφίας. Επίσης, βρίσκεται επιπλέον σχολικό υλικό και σχετικά βίντεο από το κανάλι στο YouTube (EduBox GR) στην επιλογή «ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ» από το κεντρικό μενού.

Γλώσσα

Μαθηματικά

Μελέτη
Περιβάλλοντος

Ιστορία

Φυσική

Γεωγραφία

Βοήθεια προς τους γονείς

Με τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής σήμερα, στην δυσκολότερη από όλες τις δουλείες, τον γονέα, κάθε είδους βοήθεια είναι σημαντική.
Περισσότερες Σημειώσεις
Εκπαίδευση

Αφοσιωμένος Δάσκαλος

Αφοσιωμένος επαγγελματίας σχολικής παιδικής ηλικίας που ασχολείται πλήρως με τη σταδιοδρομία της διδασκαλίας.
Δάσκαλος

Μαθήματα βίντεο στο YouTube

Πρόγραμμα εκπαίδευσης με βάση την έρευνα, σχεδιασμένο για να εμπνεύσει τα παιδιά όχι μόνο να μάθουν, αλλά και να σκέφτονται μόνοι τους.
YouTube Κανάλι
Γνώρισε

τον εισηγητή του Εκπαιδευτικού Κουτιού

Σχετικα
Σχετικα

Βασίλης

Δάσκαλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ονομάζομαι Βασίλης και είμαι δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Είμαι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Επίσης, έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Tor Vergata της Ρώμης (Scuola IaD- Universita di Roma) με τίτλο: « Εκπαίδευση και αναπηρία. Συναισθηματικές- Συγκινησιακές δυναμικές».

 

Από το 2015 εργάζομαι ως αναπληρωτής δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης σε διάφορα δημόσια σχολεία της χώρας, κυρίως ως δάσκαλος Παράλληλης Στήριξης και Τμήματος Ένταξης.

Σχετικα

Δημιούργησα την ιστοσελίδα του Edubox, θέλοντας να βοηθήσω τους συναδέλφους δασκάλους Ειδικής Αγωγής, ενισχύοντας το εκπαιδευτικό τους υλικό, διότι έχει παρατηρηθεί η έλλειψη του στο διαδίκτυο, κυρίως για τους εκπαιδευτικούς της παράλληλης στήριξης. 

Ελπίζω το υλικό μου να φανεί χρήσιμο στο έργο πολλών εκπαιδευτικών.

Υπογραφη

Καλές δουλειές και καλή τύχη!

EduΒox από το 2020